Egosoft X4
  • Jóózsf István #2795
    Most azért írok, hogy elkiabáljam.
    Ugyanis, a 3.0B5 két héttel ezelőtt jelent meg. Múlt héten nem jött semmi. Ezt épphogy nem vettem zokon. Gondoltam átcsúszott erre a hétre. Nem megszokott, de volt már rá példa. De ha ezen a héten is faképnél maradok, úgy, hogy jövő héten szabadlábon vagyok, és nem lesz ami lekössön, akkor rém morcos leszek és azt tudjuk, hogy rajtatok töltöm ki! A helyetekben imádkoznék!

    Viccet félretéve, (egyáltalán nem vicceltem!) tegnap érdekes jelenségbe botlottam, ami nem egzakt, és nem is volt kedvem bizonyítgatni, de... Szóval.: Felszereltem pár behemótot kétféleképp.: Az egyiken az "L"-es lövegek rakétavetők (irányított) A másodlagosok ("M"-esek) flakkok (Aki most a szemöldökét ráncolja, annak igaza van. Lehet, hogy csak a 3.0-ban lesznek benne) Beküldtem őket egy Khaak műalkotás mellé tréningezni. Mentem velük én is. És azt látom, hogy az igen nagyreményű flakkokkal olyan bénák, hogy alig hullanak az ellenek. Ezt így el is könyveltem. A másik csoportot Plazma / Pulse felállásban szereltem azok viszonylag gyorsan - hatékonyan irtották népet. Így megerősítést is nyert, hogy a flakkok szarok. De! Egyszer csak kölcsönkértem az egyik behemótot, hogy had reppenek vele egy kört (Száz éve nem vezettem a nemezisen kívül mást. Pláne rombolót!) És mintha magukhoz tértek volna a flakk lövegek. Jóval hatékonyabbak lettek az én kapitányságom alatt. Természetesen kipróbáltam a pulzusos verziót is, de ott nem volt ennyire szembeötlő a különbség.
    Hát így.
    Nincs kizárva, hogy behaluztam az egészet, Nyugodtan cáfoljatok meg... Akár más fegyverekkel is!

    Mumó!
    Olyan értelemben, ahogy te gondolod, soha nem lesz rendbetéve a játék! Csiszolgatva lesz, kábé még egy évig, aztán elengedik. Én legalábbis így tippelem.
    Minap eszembejutott még az is, hogy mekkora reményeket fűzök a Vendettához. Konkrétan úgy képzelem, hogy egy szép plot-ot rittyentenek hozzá. De simán megeshet, (Ez a legújabb parám!) hogy szép nagy lószerszámot kapunk az ülepünkbe plot gyanánt és csak annyi lesz a jussunk, hogy csinálnak pár "tucatküldetést" a splitekhez is.
    Szerintetek melyik a reálisabb???
    Valamint a fogadóirodáknál már lehet tenni téteket, hogy melyik hónapban, (esetleg pontos dátummal) jelenik meg!?!?!? Megvárok pár tippet a nyilatkozatommal. Bár, lehet hogy még mindig optimistán szavaznék...