Egosoft X4
 • Jóózsf István
  #2783
  Hol buktam le? Mi volt a nyomravezető?
  Perszehogy...! Mert akarom, hogy ez a játék jó legyen.
  Most így a hosszú szünet után még ihletet is kaptam: Ahogy építgettem a bástyáimat, rájöttem, hogy azok a bizonyos másodlagos anyagok, amik már nem konkrétan az építkezéshez kellenek, nagyon nehezen beszerezhetők.
  Lövegtorony
  Drón (Távirányítású feladatvégrehajtó eszköz)
  Rakéta
  Pajzs alkatrészek
  Fejlett elektronika
  Mező tekercsek
  Okos csip!!!
  Ezek kellenek a gyárnak a drónjaihoz, lőszerjavadalmazásához, etc. Így most a galakszis két végén építek egy-egy háztartási illetve hasznos holmik komplexet.

  Azt nem is mondtam, hogy belefutottam egy monstre csatába, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy népirtásba. Természetesen a HoP volt az egyik szereplő és a felmenőit gyepálta. Konkrétan beküldött Pious Mist II-be egy akkora armadát, amitől tátva maradt a szám. (Komolyan elgondolkodtam egy nagyobb flotta (50-100 romboló és hordozó, plusz vadászok, Csak úgy a biztonság kedvéért! ) összeállításán. Egyszerűen nem volt kérdés, kié lesz az a szektor: Az ENYÉM!!! Mivel előre láttam a végét és már kezdtem is egy ott lévő gyáramra felhúzni egy polgármesteri hivatalt.
  Itt meg is említeném, ha igazán nagy kavarodásba kerülünk, akkor örüljünk a húsz képkockának!

  Ó! És ha valaki fű és szesz bizniszben látja a jövőjét, (Ebből is építettem kettőt) az számoljon azzal, hogy jelentős hányada az űrben fogja végezni. Rendszeresen kapom az üzenetet, hogy "Kidobatta velem a yard..." Apropó! Fel is vetem az egónak, hogy visszahozhatnák a raktérálcázó készüléket (vagymiabánatvoltaz) az X3-ból!