Egosoft X4
  • Jóózsf István #2783
    Hol buktam le? Mi volt a nyomravezető?
    Perszehogy...! Mert akarom, hogy ez a játék jó legyen.
    Most így a hosszú szünet után még ihletet is kaptam: Ahogy építgettem a bástyáimat, rájöttem, hogy azok a bizonyos másodlagos anyagok, amik már nem konkrétan az építkezéshez kellenek, nagyon nehezen beszerezhetők.
    Lövegtorony
    Drón (Távirányítású feladatvégrehajtó eszköz)
    Rakéta
    Pajzs alkatrészek
    Fejlett elektronika
    Mező tekercsek
    Okos csip!!!
    Ezek kellenek a gyárnak a drónjaihoz, lőszerjavadalmazásához, etc. Így most a galakszis két végén építek egy-egy háztartási illetve hasznos holmik komplexet.

    Azt nem is mondtam, hogy belefutottam egy monstre csatába, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy népirtásba. Természetesen a HoP volt az egyik szereplő és a felmenőit gyepálta. Konkrétan beküldött Pious Mist II-be egy akkora armadát, amitől tátva maradt a szám. (Komolyan elgondolkodtam egy nagyobb flotta (50-100 romboló és hordozó, plusz vadászok, Csak úgy a biztonság kedvéért! ) összeállításán. Egyszerűen nem volt kérdés, kié lesz az a szektor: Az ENYÉM!!! Mivel előre láttam a végét és már kezdtem is egy ott lévő gyáramra felhúzni egy polgármesteri hivatalt.
    Itt meg is említeném, ha igazán nagy kavarodásba kerülünk, akkor örüljünk a húsz képkockának!

    Ó! És ha valaki fű és szesz bizniszben látja a jövőjét, (Ebből is építettem kettőt) az számoljon azzal, hogy jelentős hányada az űrben fogja végezni. Rendszeresen kapom az üzenetet, hogy "Kidobatta velem a yard..." Apropó! Fel is vetem az egónak, hogy visszahozhatnák a raktérálcázó készüléket (vagymiabánatvoltaz) az X3-ból!