Egosoft X4
  • Jóózsf István #2778
    Nnnna! Most egy veszett érdekes hibába futottam bele, ami tulajdonképp nem is hiba, de mégis.
    A jelenség: A gazdasági igazgató (Gyár. Konkrétan valamit gyártó gyár, vagy komplex) Nem hajlandó kereskedni, a saját hajójával. Mármint nem küldi el áruért és nem is adja el a portékáját. Csak azokkal kereskedik, akik "betévednek" Tök mindegy mennyi hajó áll a rendelkezésére!
    Az ok.: Legalábbis ebben az esetben. A komplexre tettem pár védelmi egységet, mert zűrös helyen van. Ahhoz meg kellenek olyan összetevők, amik tulajdonképp nem építőanyagok, de mégis szükség van rájuk. Ennek konkrétan szüksége lett volna okoscsipre! Igen ám, de az közel s távol nem volt kapható. Saját kútfőből nem tudta megoldani. Más meg nem hozta neki. Így minden hajónak ki volt adva az utasítás, hogy a föld alól is szerezzen okoscsipet! Kész is volt a 22-es csapdája.
    Véletlenül oldottam meg, valami isteni sugallatra (voltak árulkodó jelek, de zavaros lenne elmagyarázni.) Elkezdtem én kézzel (ámbár az ő hajóival (kölcsönkértem)) leszállítani ezeket a motyókat... Ahogy le volt vajazva az okoscsip leszállítás, azonnal beindult nála a kereskedés.
    Azért írtam le, ha valaki véletlenül belefutna... Elég hajtépős "hiba". És nem hiszem, hogy "javítani" fogják, mert ez egyszerűen a rendszer hibája! (Én meg biztos, hogy nem állok neki elmagyarázni ANGOLUL az Ego-nak!!!) (Nem! Németül sem!)