Egosoft X4
  • Jóózsf István #2748
    Tényleg gyorsabb lett. szamkézisz(!) Ami ugye nálam a döntő többségben előforduló eset és erre vagyok ráállva: A komplexek közelében jött pár képkocka; Negyvenegynéhányról hét - nyolc - kilencre esetleg ötvenre emelkedett a "sima" Viszont eddig, ha ezen a helyen rányomtuk a SETA-t, akkor majdnem pontosan a felére esett vissza. Most viszont 30 és afeletti értékek vannak, ami nálam duplán jó, mert igen sokat ácsorgok az építkezést figyelve SETA-val! De mondjuk egy sűrűbb zónában, mint Szent Látomás már nem ennyire egyértelműen jobb. Ott inkább csak jelzésértékű. (Csodák persze nincsenek. Valószínűleg a LOD-al játszottak megint!)
    Sajnos csatát nem tudtam megfigyelni a sebesség szempontjából, de majd igyekszem...

    Amennyire láttam, győzedelmeskedett a józan ész, mert az igen látványos (gyermeteg) fő lövegek lövedékeit visszacserélték a régi, hagyományos, egyszerűbbre! Vivát...!

    Van negatívum is, de az valószínűleg megint az én keresztem lesz. Illetve mindenki másé is, mivel a térképen kijelölt ojjektum, nem csak egy keretet kapott, hanem egy akkora bazi nagy keresztet is, hogy kilóg a képernyőről!!!!! De, hogy mi szükség volt rá?!??!?!????!?!?!