Egosoft X4
  • Jóózsf István #2596
    Van némi aggodalmam: Te most a 2.60-al játszol. Ha úgy látod, hogy a Xenon-ok nagyon kezdenek fogyatkozni és szíveden viseled a sorsukat, akkor érdemes lenne megvárni a 3.0-át, vagy esetleg egy bétába belefogni, mert nálam a 2.60 olyan csúnyán elintézte a gépeket, hogy össz-vissz maradt három szektoruk, (három napja még négy volt!!!) abban is csak vegetálnak. Most ahogy megint elővettem a 3.0 miatt, elindultam "népszámlálást" tartani náluk és elég siralmas a helyzet. Összesen találkoztam négy, az-az 4 db hajójukkal (1 P és 3 S)
    Nekem már most hiányoznak. Nincs céltáblám, akivel gyakorolhatnám a lövészetet.
    A kalózokkal is +19-es viszonyban vagyok!
    Lehet, hogy az a Spawnolási metódus, amit eddig alkalmaztak, már nincs alkalmazásban az X4-ben!?!?
    A másik dolog, amit mindig elkövetnek, hogy belenyúlnak a termelésbe. Hol ez kezd vészesen fogyni, hol az. Amivel a 2.60-ban kisz.pattak, abból most többletem van, De most meg a Refmetálból van hiány! Az önellátó hajógyáramat képtelen vagyok vasérccel feltölteni. Már világ összes bányászhajója neki dolgozik! Mondjuk én elég nagy komplexekkel dolgozom, ha itt mellémegy valami, akkor a végén nagyot csattan. Aki kicsiben tolja, talán nem érzi annyira.
    Meg az is kérdés, hogy mennyi időt töltesz vele. Nálam a 2.60-ba belement usque 100 óra... Ennyi idő alatt már történhetnek dolgok.
    Szóval nem okoskodni akartam, csak szeretném, ha flottul mennének a dolgok, hamár elszántad magad a játékra!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.11.18. 16:56:29