Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • kisiku
    #282
    Valahogy meg lehet csinálni, de már nem emlékszem én sem, úgyhogy én is csatlakozom a kérdéshez.
    A Transport Tyocoon-ban olyan tök jól meg volt oldva, itt meg pöcsölni kell vele, mint a TF-ben is.Asszem waypoint-ok lehelyezésével van, de én is inkább várom a választ, nem akarok hülyeséget mondani.
    Valamelyik nap majdnem meg is szívtam, mert egy rosszul elhelyezett jelző majdnem becsődöltetett...
    Egyébként, most hogy egyre jobban haladok előre az időben, azt látom, hogy nem változott semmi.A mozdonyok is drágák, meg a kocsik is, a hajózást/repülőt még nem próbáltam.Persze van profit, de az hogy valamit gyorsabban juttatok célba, nem feltétlenül jelenti, hogy többet is kapok érte.De legalább nem "esik le az áru vagy utas menet közben", hogy mire célba ér, addigra elfogy, amit szállított...

    Mondjuk realisztikus is a játék, mert rá van kényszerítve a játékos, hogy használja a közúti szállítást is, főleg a buszokat/villamosokat, hogy az utasok eljussanak a vasútállomásra, ahogy ez az életben is így van.
    Én pár dolgot hiányolok: ha busz/villamos megállót rakok le, akkor látom a "vonzáskörzetet", vasútnál nem.
    Jó lenne, ha meg tudnám nézni valahogy a vásárolható járműveket, anélkül, hogy depot-ot építenék.
    Szintén okos lenne, ha lehetne extra kiegészítőkkel felszerelni az állomásokat, pl étterem, posta,stb, úgy mint a Railroad Tycoon-ban, ezáltal többet keresve.
    Amúgy teljesen jó a játék.Nem volt nehéz dolguk, mert egy meglévő alapra kellett még rátenni a repcsiket és a hajókat, a TF főbb hibáit és "elhibázott gazdaságpolitikáját" kijavítani és esélyt adni a játékosnak, hogy örülhessen is a sikereknek.