• Sheltem
    #104
    Illetve az érdekelne még, hogy neked mi az elsődleges(!) kajaforrásod?

    A különböző évszakokban szabadban termő gyümölcsök és társaikból lehet craftolni vetőmagbuffoló cuccokat amikkel előtrágyázza az ember a földet, tehát nem érdemes belakmározni őket, a kifogott halakat lakmározod? (az meg ugye pénzkiesés, de még mindig a kisebbik rossz) vagy a "kocsmában" veszel kaját?
    Nem szokott soha kajahiányom lenni, de igazából csak a kocsmából lenne érdemes venni kaját, mert az összes többi felhasználható valamire.
    Ez még dilemma nálam :) Persze a kicsapdosott fákból craftolgato ma field snacket vagy mit, de olyan sok fa nincs, hogy az legyen a "napi" betevőm.

    szerk.: Amúgy a fishing valami zseniális, imádom a hogy megvan csinálva az a "minigame" marha hangulatos, sokkal jobb mint az animal crossingban volt, ott a nagyon ritka halaknál az kellett, hogy a másodperc töredéke alatt megnyomja az ember a gombot(reflexen múlott), itt azért ez messze jobban megvan csinálva. Sokszor van, hogy adott napra valami okból kifolyólag nincs ötletem(vagy pénzem vagy kajám) és csak pecázgatok és megunhatatlan.
    Azt még hozzáteszem, hogy annak örülök legjobban, hogy az egész játék 2d ben rajzolt, ez ad annyi hangulatot a játékhoz hogy biztos, hogy sokáig nem fogom megunni, a zenék meg...zseniálisak.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.05. 08:17:25