• PiszkosFred
    #1608
    Van a sivatagban egy resz, ahol van egy kokepzodmeny, amelyet a helyiek ugy diszitettek es egeszitettek ki, hogy ranezesre olyan, mint egy hajo, igy el is neveztek ennek. Itt es a "hajot" kornyezo taborban eleg sok ellenfel van (a hajora csak hidon lehet at/bemenni es erdemes ovatosan berongyolni, mert hirtelen akar a fel tabor is radtamadhat) es rendszerint spawnol jo par nevesitett npc is. Ezek kozott lehetnek szakmai szolgak is, az altalam emlitett "armorer" jelleguek is.

    Azert kell nevesitett szolga, mert a szintek ugy alakulnak, hogy van az I-es, II-es, III-as es a IV-es, de a IV-est mar nem jelzi romai szammal, ezek mar egyedi nevet kapnak, igy ezek a "nevesitett szolgak", amelyekrol beszelunk. Ezek mar tudnak legendary cuccokat gyartani, plusz egyedi felszerelest. A legendary cuccok mindenkinel azonosak, de az egyedi felszereles az fugg a szolga szarmazasatol, vagyis egy kannibal nevesitett szolga mast tud extrakent gyartani, mint egy Nordheimer nevesitett szolga eszakrol, vagy egy kaloz nevesitett szolga keletrol. (ezert is gyujtjuk a nevesitett szolgakat tonnaszam es ezert van az, hogy a legtobb nepesebb szerveren a kalozhajo kozeleben van egy rakas szolgat betoro kerek, hogy ne kellejen messzire vinni a szerzett "zsakmanyt")

    Kalozhajo a sivatagi/kannibal terulet eszaki, eszakkeleti reszen talalhato, ime egy gyors random gugli keppel illusztralva.

    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.31. 09:45:59