• Ironman2
    #1600
    Ez az állat,és szolgaszintezés most lett bevezetve csak,úgyhogy arról nem tudok mit mondani,tavaly még nem volt ilyen.A better thrall moddal lehetett amúgy parancsokat kiadni nekik,meg úgy mint az ARK-ban beállítani hogy passivak,vagy agresszívek legyenek-e a szolgák,és állatok.Egy füttyentésre mindet le lehet állítani.
    Múltkor kérdeztem,ha lenne aki jönne,akkor bérlek szervert szivesen megint.
    Ja és egy trükk a majmos barlanghoz,mert tök egyszerü majmot szerezni,amúgy se nehéz az ipse aki ott van
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kilépsz a vizből,aztán a túlpartról lövöd az ürgét,az meg kényelmesen megáll a viz mellett,és belelőheted azt a jópár nyilat amig ki nem fekszik,utána tied a kulcs a majomhoz,ott van a szobornál a láda.

    Én félóra alatt 3 majmot szereztem így,az már ütőképes hadsereg volt a better thrall moddal.Állítólag beüthet egy jeti is,de lehet csak mendemonda.Mondjuk azért kell hozzá egy kis szint,mert a goblinok jönnek a barlang körül,meg bent is.
    Avval szemben a másik oldalon,meg ott a krokodilboss barlangja,az már nehezebb kihivás,de a majmokkal szerintem meg lehet csinálni,vagy kicsalod onnan a szük hely miatt,aztán a szabadban könnyen elintézik.A sok brimstone miatt jó az a hely.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.01.30. 14:59:41