• PiszkosFred
    #1562
    Hát, a Conanban meg kell gondolni, hogy mit szeretnél és mire raksz pontot, mert mindenre nem lesz elég.

    #1561
    Mindenképpen érdemes lenne a single player/szerver beállításoknál szétnézni, mert szerintem ott lehet szabályozni. Hétvégén ránézek majd a beállításokra, mert én közel 800 órányi "karrier" alatt vagy mindig hivatalos szerveren játszottam (egy pár hetes kitérőtől eltekintve Norbi szerverén), vagy amikor én béreltem a szervert, akkor sem nyúltam hozzá a részletes beállításokhoz, így sosem néztem, hogy milyen opciók és értékek vannak.

    Ami a Thrall/szolga szintjét illeti. A maximum életereje nem csak az I-II-III-IV szinttől függ, hanem attól, hogy honnan szerezted. Például egy I-es kannibál harcos a folyó menti sivatagból mindig is kevesebb életerővel fog rendelkezni, mint egy I-es Nordheimer harcos a fennsíkról, vagy egy kalóz a dzsungelből. Minél nagyobb szintű egy-egy terület, annál erősebb szolgákat tudsz befogni. Ugyanez igaz a IV-es szintű, a játékban egyedi névvel rendelkező "nevesített" szolgákra is. Egy ilyen nevesített sivatagi harcos lényegesen kevesebb életerővel fog rendelkezni, mint egy vulkán közeléből szerzett nevesített harcos szolga.

    Továbbá, még midnig ugyanez az elv működik a bázisodat majd megtámadó "purge" szintjénél is. Minél magasabb szintű területre építkezel, annál nagyobb szintű horda fog rád támadni.

    Térkép és tier szintek:

    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.24. 15:56:50