• PiszkosFred
    #1528
    Csak online játszok, hivatalos szerveren, sajnos nagyon keveset játszottam singleben, azt is a legelején még a bétában, amikor egyszer wipe volt a hivatalos szervereken és pár napig nem voltak elérhetőek, így lehet, hogy változtak a dolgok azóta.

    Nem sok lovat láttam eddig, de délen a folyó partjainál és északon a fennsíkon (ahol az a csatornahíd romjai vannak) rohangált pár darab, amikor arra jártam.

    Anno single playerben minden egyes indításkor resetelte a játék az élővilágot, vagyis mindig, minden állat újra és újra spawnolt belépés után. Nyersanyagok is, bár itt azért figyelte a rendszer, hogy azt leszedted e vagy sem. Elképzelhető, hogy egy bug miatt spawnolnak többszörösen, szokott ilyen lenni. A játék úgy tehermentesíti a szervereket (singleben is), hogy azokon a vidékeken, ahol éppen nincs senki, hibernálja a világot. Úgy, mint az ARK-ban, ha emlékszel, messze a látótávolságokon kívül eső helyeken picit "megáll" a világ. Na itt is lehet, hogy ez miatt van az, hogy amikor meg odaérsz, akkor bumm, jönnek tömegével. Mindenesetre ilyen tömeges spawnnal nem találkoztam még.

    Star Metal az endgame tartalom, oda célszerű magasabb szintű karakterrel menni. A Star Metal viszont nincsen mindig jelen, meg kell várnod, amíg meg nem érkezik a meteor eső/hullás (látod és hallod is, amikor történik), és akkor figyelned kell, hogy hova esnek a meteor darabkák. El kell menned becsapódási helyekre (sűrűn lakott környékek, tele kardfogúval meg egyéb ragadozóval), és akkor X percig ki tudod bányászni azokat (aztán eltűnnek), miután megolvasztottad a kőzet burkolatot olyan technikával, ahogy neked jó (én a "lerobbantást" szoktam csinálni, de az olaj+tűz is jó, ha épp nincs készen "bomba").

    Igen, szinte minden állat rád fog támadni, ha nagyon közel mész hozzájuk. Amelyik nem, az valószínűleg elmeneküld majd. :)

    Szolgákat sok helyről lehet szerezni, de ezek a táborok vagy települések, ahol megtalálod őket szinte kivétel nélkül ellenséges területek, így biztos, hogy rád fognak támadni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.01.03. 12:28:57