• Ironman2
    #1434
    Bárcsak ilyen egyszerű lenne! Én nem vagyok kibékülve evvel a harcrendszerrel.Pár csapkodás,meg fordulás a másik egérgombbal,ismét csapkodás,aztán hirtelen üt egyet a földre,aztán úgy marad pár mp-re,addig az ellenfél leszedi a húsomat.Valószínü én vagyok béna mert még nem jöttem rá hogyan kell folyamatosan csapkodni,vagy lehet rúgni is kell néha közben,passz.Olyan gyorsak a harcok,hogy fingani sincs közben időm.
    Na és ezek a minilaggok,messziről látom hogy jobbra-balra teleportálgatja a játék a szerveren az npc-et,és az állatokat.Egyik mp-ben előtted a farkas,utána meg eltünik,és jobbról támad.pff.
    Ma kétszer hazavágta a gépemet a játék délután,úgy lefagyott hogy egy gépújrainditás oldotta meg,aztán elkezdett villogni az alaplapi led,háromszor pirosan,és akkor éledt fel a gép.Azt hittem végleg bedöglött.
    Frissítettem az nvidia drivert,pedig csak április elejei volt a régebbi,és most hála istennek jó volt este a játék,három órát ment folyamatosan.Ez az utóbbi patch akkor nagyon kikészített valamit.