Pont ez lenne a lényeg, hogy egy karóval, meg kötéllel nem lehet olyan pontossággal tájolni, ez nem így megy. Nem az az érdekes, hogy hova van tájolva, hanem az, hogy milyen pontosan. Vízügyi technikumban végeztem, tanultam földmérést. Olyan pontossághoz fejlett időmérő technológia kell, kronométer pedig a 17.sz. óta létezik, és azokkal az eszközökkel sem lehet még ennyire pontosan megoldani, nagyságrendekkel sem. Lehet véletlen is, pont eltalálta. Csak túl sok a véletlen azzal az építménnyel kapcsolatban. A gízai nagy piramisnak pedig 8 oldala van, van egy enyhe törés a négy nagy oldal közepén. Évente kétszer pedig a (biztos ez is véletlenül) napéjegyenlőségkor nagyon rövid ideig láthatóvá is válnak: egy nyolcad oldal tökéletes árnyékban a mellette lévő napfényben. És ehhez kell a milliméter pontos építkezés, nem a kövek közti résről beszéltem. Figyi, ezek tények, és még egyszer: senki (én nem) állítja, hogy az ufók rakták ide. Engem nem érdekel, hogy mit hiszel, de a fenti dolgok bizonyítottak.
De végigolvastad egyáltalán amit írtam? Ez nem ufóhívők állítják, tessék, a mérnökök, de biztos ők is ufószakkörösek voltak, lol... Itt a hívő szerintem nem én vagyok, hanem te.