Irasidus#150
"Igen és még mindig helyeslek, mert veled ellentétben én azonnal megértettem a hasonlat lényegét és nem az asztalt vertem oldalakon keresztül, hogy hol van a dns-e meg hogy szaporodik, meg különben is nem 100% egyezés. Tudod ezt úgy hívják érteni akaró olvasás, amit te nem teszel meg. Amiről vitázunk kb 2db háromszavas tőmondatot ér vagy annyit sem."
Most akkor érvényességi körük van a hasonlatoknak, vagy pontosan illenek rá. De ez így mellébeszélés. A példákról beszélj, melyik illik rá, ne bizonygasd, hogy márpedig tuti illik rá. Nem, és ezt nem sikerült bizonyítani, azért is nem arról beszélsz.
"
Fogalmam sincs, ,hogy miért kellett belekötnöd, komolyan fogalmam sincs. Az SGn annyi mindenbe bele lehetne kötni, de pont egy olyan emberbe kötsz bele aki nem úgy jön ide okoskodni és osztani az észt, hogy fullsötét, hanem az eddigi hsz-eiből úgy látom, hogy azért elégé olvasott-tájékozott ember..... ezt nem bírom megérteni. Komolyan mondtam azt is, ha ilyen hozzáállásúak népszerűsítik a tudományt akkor szomorú jövő vár ránk. Talán érdemes lenne szelektálni, nem az élőfába is belekötni. Nem, nem mondott hülyeséget. Még akkor sem mondott hülyeséget, ha a megfogalmazásaiba hiba csúszott néhol. A tieidbe is csúszik csak azért nem veszed észre mert nem kötnek bele..Na én húzok a francba aludni, meló van holnap. Mostmár tényleg jó éjt. "
Nem kötözködök, csak rávilágítottam, hogy tévedtél. Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.09.24. 23:59:31