• Irasidus
    "Nem a példa nem rossz, csak te kiterjeszted az érvényességi körén kívülre. Még a fizikai leírások is rosszak, ha az érvényességi körükön kívül alkalmazod őket, nemhogy egy koszos hasonlat."

Nem én próbálom a biológiai rendszerként tekinteni egy technikai eszközre.

"A hasonlatoknak van egy érvényességi körük, amíg alkalmazhatóak."

De itt egyik esetben sem alkalmazható.

"Ezt te is és mindenki szokta hangoztatni aki természettudománnyal foglalkozik és bármilyen meglepő ezzel én is tisztában vagyok. A Szojuz fejlesztése viszont ahhoz van közelebb amit én mondtam. Nem vontam be a hasonlatba azt, hogy a Szojuz előtt meg kellett egyáltalán tanulni repülni, mert az más kérdés."

Első körben űrhajókról volt szó, hogyan vetélkednek az életterükben, és öröklődnek a tulajdonságaik. Most már csak a szojuz fejlesztése ami mivel is vonható párhuzamba?

"Te teljesen mást akarsz érteni az alatt amit az ember leír. A Szojuz fejlődésére viszont tökéletesen ráhúzható a mondandóm. Kis változtatások, fejlesztések. Amik vagy bejöttek vagy nem. Ne akarj a hasonlatomba többet belelátni mert én is tudom hogy nem fedi le a léghajózást. A biológiával meg azt sem értem miért jössz."

Nem én jöttem a biológiával hanem te. Te akarod bizonyítani, hogy technika tárgyakban van biológiai evolúció. Öröklődés, élettér rémlik?

"Vagy mit szeretnél elmondani, mert én is és Sequoyah is tudjuk, hogy ez nem biológia. Nekem 1 hsz után nyilvánvaló volt. De úgy látom szeretsz olyan hasonlatokba belekötni ahol a fizikai dolgok és az élőlények vannak párhuzamba állítva."

Ha nem vennéd, észere ő csak trollkodik. Érdemes elolvasni a hsz.it.

"Ez a ló gyors mint a villám. Ez a kocsi csigalassú. Ez a motor erős mint a bivaly. Olyan gyors, hogy megb*ssza a legyet röptében. Akkora tuskó, ha bemegy az erdőbe a szájába fial a mókus. Annyira csúnya, hogyha benéz a kerítésen elhullik az aprójószág. Tudom ezek nem mind hasonlatok. De hátha átmegy a lényeg. "

Tisztázzuk! Az eredeti állítása troll barátunknak az volt, az evolúció PONTOSAN illik az űrhajókra, amire te helyeseltél. #50