• HuMarci
    #12
    Nem értek veletek egyet. Több száz BD-m van, ami ~24GB méretével nekem megfelelő. A DVD-kből van 7-8 éves ami a mai napig jó, CD-kből pedig a hétvégén 12 éves lemezt vettem elő. Nem egy merevlemezem szállt már el, pendrive-om ment már tönkre. Nekem megbízhatónak bizonyultak az optikai lemezek.

    A CD-DA gyenge minőségű kijelentésen csak nevetek. Miért az MP3 és a FLAC jobb? Hallasz magasabb frekiket mint 20KHz vagy mélyebbeket mint 15 Hz? Mi a baj a 16 bites mintavételezéssel? Hallod a 16, 24, 32 bit közötti különbséget? Ugyan már. Magadnak se hidd el. A rádió, tv, mp3 lejátszó messze nincs a CD minőségében és a CD audió gyenge? Félelmetes hogy mekkora ígényekkel kellenek, közben messze nem teljesül, csak számokkal dobálóztok.... Hülyeség.

    Mielőtt kapok erre valami ökör hozzászólóst, csak megsúgom hogy PA rendszereknél nagy rendezvényeken is digitális cuccok vannak. A keveről is 96KHz, 24-biten mennek vagy még annyin se.... de az ilyen embereket miért nem látom akusztikus koncerteken, mert az a legjobb minőség, ott nincs technika....