banner

Divinity: Original Sin 2
  • Whysper
    Igen de nem két karaktert akarok guan arra építeni ,hanem nem tudtam eldönteni milyen karaktert indítsak és mivel kevés időm van játszani és ez egy hosszú jó játék ezért nem akartam lvl 431423-n rájönni ,hogy nem is ezt akartam 8) Most fogok indítani holnap egy karaktert ennyi kb. Aztán két karakteren agyalok. szeretem a MAGUS-t és e Ranagol Darton vgy UWEL paplovagot szeretnék idnítani vagy egy vagy egy UD necrot szeretnék de szerintem boszorkányosra csinálom szóval Necro + Lightning!

Csak nem tudtam példul ,hogy egy Clerciből vagy inquisitorból vagy knightból tudok csinálni sötét paplovagot és nem tudtam ,ha inquisitorból csinálom akkor az hordhat-e majd teljes vértet vagy csak ilyen leathert.

Ezen agyaltam. de ahogy látom itt még a boszorkányt is megcsinálhatom Teljesen vértes bastard sword re vagy shield + macesre..

igaziból nem szeretnék iylen menő speceket csinlni csak valami akár jó akár szar de egyedit!! Szóval inkább ilyen MAGUS féle Paplovagot szeretnék vagy Boszorkány Urat!! Ne hagyjatok ,ha viccesen hangzik a dolog