1644257819.png





  • MasterMason
    #1627
    Thx. Már letöltöttem a pack file menedzsert, meg letöltöm az egyéb progikat és először inkább megnézem pontosan, hogy mire és mekkora boostokat kap az AI, mert ha tudja az ember pontosan milyen hátrányban van, akkor már könnyebben tud ellene kalkulálni, illetve akkor tudsz vele számolni. De van egyéb boost is még itt mortalon, még valami extra bonuszokat is kap a gép. De ez már egy kicsit sok, kb olyan ez mintha egy sakkjátékban az AI minden körben kétszer léphetne mondjuk a királynővel, meg négy bástyája lenne mellé...

    De olvastam más fórumon is, hogy utolsó patch óta bizonyos fajokkal játszhatatlan lett legendary-n, míg előtte játszható volt.

    Amúgy milyen nehézségen nyomod?! Mert nálam nem hogy nem fúj semmiféle visszavonulot, hanem kapásból három frontos háborúba visz... Szóval hiába is nyomom le az egyiket, ott van másik kettö a friss csapattal... Nem beszélve arról, hogy multkor is ott volt mellettem egy törpe, akinek egy provinciája volt két épülettel, és gyakorlatilag abból a két épületből képes fellállítani meg finanszírozni 3 darab 20 fős sereget, és ha lerombolom a kisebb városát (márpedig nyilván hogyan másként akarnád megtörni hanem gazdaságilag elsőként), akkor sem kezd el ám fogyni a serege (mint neked ha beüt a csöd mert ugye törpéknél is pénzbe kerül a sereg fentartása, amit valamiböl finanszirozni kell.), nála valahogy nem, vagy kereskedelemböl vagy valami másból boostot kap.

    Na mindegy, valahogy kisakkozom akkor is, ha másként nem akkor pár modot felteszek és kiprobálok...

    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.03.09. 01:09:04