• Danecay
    Nem is az előrendelőkkel van gond sőt ez teljesen érthető és nem akkora gond ez igazából meg nem is akarok ezen rugózni. Azt nem tartom teljesen korrekt megoldásnak, hogy a besorsolt játékosok is, nem csak az előrendelők, szabadon meghívhattak három további embert akik lehet nem is hallottak eddig a játékról, míg más, aki első percben regisztrált a BETA-ra mert régebb óta követi és érdekelné a játék, annak nem adatik meg a próba. Tavaly így jártam a DIVISION-el is. A zárt BETA-ról lemaradtam, az OPEN BETA során dolgoztam egész hétvégén, így csak a fórumon olvasottak és a Youtube videók alapján ítéltem meg a játékot, végül július elején beszereztem. Az óta is 7-es szinten vagyok, azt sem tudom, hogy néz ki a Dark Zone és hogy mi is tulajdonképpen az a Gear Score. Nos az én szememben ez elég cáfolat arra amikor egyesek azt mondják, hogy nincs szükség játék DEMO-kra mert ott vannak a Youtube-on a többórányi gameplay videók. Logikusnak tűnhet, de az akkor is marhára nem ugyanaz mintha a én játszanék vele. Na ezt szeretném elkerülni a Wildlands-el és ezért remélem, hogy az Open BETA-t majd módomban áll kipróbálni.