• jan5650
    Tegnap én is kipróbáltam még utoljára Multiban is random emberekkel. Nekem úgy tűnik szerencsém volt, mert nagyon együttműködőek voltak. Nem rohantak, nem Rambóztak, szépen csendben végigtoltunk több nagyobb bázist halkan. A szinkron lövés technikája kifejezetten tetszett, rendkívül jól működik random emberekkel is. Bár jó előre lefixálni, hogy mindig ugyan az az emberé legyen az 1-es, 2-es, 3-as, ne a 2-es akarja mindenki befogni.

Belefutottunk pár bugba, de egyáltalán nem volt zavaró, kivéve az egyik antennás küldetést, mert az antenna nem volt ott :D

Maga a játék nagyon szépen fut egy 6600K és GTX 1060 társaságában, a grafikára sem lehet panaszunk. Gyakorlatilag egy Far Cry csak TPS-ben. Amiben nekem sokkal többet nyújt az a Fegyverkovácsolás. Ezzel azt hiszem el fogok mókázni az eredetiben :D A skillfa annyira nem fogott meg. Viszont ami borzasztó az a kocsik illetve helikopterek irányítása. Far Cry-ban nagyon élveztem a repülést, Battlefield 4-ben az egek császára voltam a kis Scout helikopterrel, itt meg csak anyázok...

Sajna még az AI-n dolgozhatnánk picit, legnehezebb fokozaton toltam ki a bétát, a felénél pedig már a Markokat, illetve gyakorlatilag már az egész HUD-ot is kikapcsoltam, de még mindig nehezíthetének egy picit rajta, hogy minden apró mozdulatomat jól át kelljen gondolni :D

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.06. 08:21:01