Hearts of Iron 4
  • Paladin
    A kevesebb területről tudsz számokat mondani? Én kerestem, de nem találtam. Mindenesetre nem tűnt fel, de lehet hogy úgy van.
    A fejlesztés hoi3 szint, ráfért volna némi javítás. De legalább annyival van a 3 előtt, hogy a politikai döntéseid kellenek hozzá, hogy megteremtsd a több slotot. Azt meg ugye még te sem gondolhatod komolyan, hogy az baj, hogy egy játékban a valósághoz képest absztraktabb módon van megoldva a fejlesztés? Na ez a nevetséges.

A termelés viszont az, ami mindent elvisz a hátán, ami a legjobb dolog a hoi4-ben. A magam részéről pont ezért tudom a hiányosságait megbocsátani, és várom, hogy mit fejlesztenek még erre az alapra. Pl. az új refit opció megint csak jó lehetőségeket fog teremteni. (Nyilván van akinek ez nem elég a bocsánathoz, meg tudom érteni, ízlések és pofonok.)
    Az egyébként különösen vicces, hogy ennyivel el is intézed, hogy rosszabb és kész. Hiszen ha belemennénk, kiderülne, hogy a sokkal összetettebb, reálisabb rendszer nem illik bele a "butítsunk le mindent a hülyéknek" érvrendszeredbe, mert ugye mennyivel "nehezebb" volt négy csúszkát húzogatni...