Józsibácsi#14
Olyannyira igazad van, hogy én pl a Gothic 2 hatására lettem RPG kedvelő. Amit amikor már több éve "lejárt" volt a game, a Tesco-ban akciósan 900 ft-ért vettem meg anno. Addig nem RPG-ztem, nem akció RPG-ztem, nem MMO-ztam, egyáltalán semmi fantasy játékot nem toltam, mert ki nem álhattam ezt a varázsolgatós, pepecselős, főzet főzögetős, fegyver fejlesztgetős gyártogatós és fejlődgetős stílis. Okostojás hülyegyerekek játékának gondoltam az ilyet. Én kemény shooteres, fps gamer voltam - gondoltam.
A Gothic 2-őt azért vettem meg, mert olcsó volt és azt írták, szabad mozgás , fps mód (az egyik fő bajom az RPG-kkel az is volt, hogy mütyür emberkét nézek hátulról nincs semmi látvány és valósághű élmény). Elkezdtem játszani vele. Le is raktam hamar, mert mi ez a hülyeség hogy erőt meg ügyességet kell tanulni, különben nem tudom használni a cuccokat, meg hasonlók. Aztán elővettem x hónap mulva és rá is kattantam olyannyira. Hogy onnan kezdve RPG-s lettem, letoltam többször az Elder Scrolls részeit, Neverwinter Nights, Diablo, Dacred, Dungeon Siege, és a főbb akció RPG-ket (Witcher, Risen. Gothic, Drakensang, Dragon Age, Two Worlds é smég sok más, már nem is sorolom tovább inkább), aztán még az MMO-ra is rákttantam és évekig Lineage 2-őztem is.. mindezt egy olcsó kifutott régi játék spontán beszerzése katalizálta. Szóval sem az ár sem a kiadó sem semmi nem garancia arra hogy egy játék tetszeni fog. Van egy csomó vadiúj drága menő top game és 5 perc után abba is hagyom, mert pocsék...