• vemyke
  #2885
  Természetesen azt jelenti, hogy a storyt végig vittem. Mivel a vírus miatt heti 6 napot itthon ülök, így napi 25-26 órát toltam. Néha megvolt a napi 2 nap is :D amúgy igazából kb 50 óra volt.
  A tengeri sárkány megmondom őszintén egy pici kontaktok leszámítva nem sok vizet zavart. Egyszer bénító puskával meglőttem, amíg szkenneltem, azóta nem láttam, csak néha messziről a sziluettjét. Aszem megijedt tőlem. A láva gyíkok sokkal többször tettek keresztbe :(
  Maga a vulkáni rész tök jól néz ki, csak rohadt kicsi volt a látótávolság :D
  A végén a fogságban élő kis jószág azért meglepett. Nagyon tetszett, mindig is imádtam a storykban az ilyen hatalmas, bölcs, ősi lényeket. A kicsinyei iszonyat cukik voltak, örültem, hogy végülis happy end lett a vége. A nagyot kicsit sajnáltam, de igazából így kerek a története. Túlélt, amíg a kicsinyeknek szükségük volt rá. A keltető enzim kicsit felidegesített, mert az egyik növényt az istennek nem találtam. Már googlebe kerestem melyik biomba nő, a fél térképet bejártam, és egy barlang eldugott sarkában találtam 1et. Rohadna meg :D
  A finálé is szuper volt. Hatalmas rakétát megépítettem, kilövés, hát az űrtörmeléknél azért anyáztam egyet.
  Egy kérdés a végére: időkapszula. Most akkor ezt valaki megtalálhatja majd, amit én otthagytam?
  Összegezve: nagyon szuper játék volt. Láttam róla negatív kritikát és sok negatív toplistán rajta van, de én abszolút pozitívan éltem meg. Gyönyörű a világa, az irányítás rendben van, kézre esik szinte minden. Határozottan mondhatom, hogy elég előkelő helyen foglal helyet a kedvenc játékaim listáján.
  Kezdtem egy újat, ezúttal éhség és szomjúság nélkül. Ezúttal el akarom engedni a kaja pia miatti folyamatos rohanást (főleg az elején). Persze itt már nem a minél előbbi végigjátszás lesz a cél.