• Caliph
    #204
    sztori

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na szóval van ez a bolygó ahol játszódik az egész történet. A sztori szerint a bázisok egy nagyon fejlett idegen,nem erről a golygóról származó lényeké,akik egy a bolygón elterjedt veszélyes baktérium ellen harcolnak,illetve próbálják megakadályozni az elterjedését
    A játékos szintén elkapta ezt a bacit,mint kiderül a későbbiekben,és a fő irányvonal lehet hogy erre kell gyógymódot találni,illetve kiiktatni az ágyút ami szintén a precursors(idegen faj neve) épített(ez később a mountain island északi részén lesz felépítve,és ez szedte le az aurorát illetve bármelyik hajót ami bolygó körüli pályára áll)
    Nyilván megvan az oka hogy oda épültek a bázisok,nehezen hozzáférhető vagy a bacinak nem tettszik ott valami környezeti hatás,majd biztos kiderül,de nem lehetett nagy nehézség felhúzni azt egy ennyire fejlett alien fajnak.
    A bázisokat ráadásul kitenyésztett dögök fogják védeni amik immunisak a bacira,és nyilván ezek is be fognak kerülni a későbbiekben is.
    Ja és azért épp ezen a bolygón építkeztek mert a See Emperor ami szintén egy még bent nem lévő(de bespawnolható konzolon keresztül) immunis a bacira,és tanulmányozták hogy lehetséges.