• kisiku
    #200
    Hm, hogy egyáltalán le tudjunk menni ilyen mélyre, szükségünk lesz Ultra Cyclops Pressure Module-ra és a Prawn Suit-ba is egy Pressure Compensator Module Mk3-ra is.
    Még nem mentem le, de legalább mindkét egységem fel van készítve erre a mélységre. Óriási szerencsém, hogy feltankoltam gazdagon titániumból, mivel most az összeset el kellett használnom, sőt keresnem kellett még.

    A Cyclops 1500 méteres merülési mélységéhez kell 10 db Plasteel Ingot, ami 100 darab Titániumot jelent és 10 darab Lítiumot..., plusz egy Alumínium-oxid kristályt.
    A Prawn Suit 1700 méteres merüléséhez elegendő "csupán" 3 db Plasteel Ingot, ami 30 titánium és 3 Lítium+Alumínium-oxid és Computer chip.
    Mellesleg ez az Mk3-as merülési modul használható a Seamoth-hoz is, de annak "csak" 900 méterig növeli a max. merülési mélységet.

    Ha ez mind megvan, lehet felszerelni és indulhatunk az iszonyatos mélységekbe.Lényeg az, hogy nagyon sok titániumot halmozzunk fel, mielőtt ilyen utat tervezünk.No, megpróbálom megkeresni ebben a verzióban is az említett helyet, aztán ha megvan, jelentkezem. :)