• kisiku
    #173
    Nagyon jó a bányászat a Prawn Suit-tel.Egyszerű, jópofa, és ha zavarnak a lények, egyszerűen fúrj beléjük és vagy megdöglenek vagy elmenekülnek...
    Vagy bug vagy direkt így van, de az Ampeel fél tőlünk, ha a Suit-ben vagyunk.Próbáltam öklözni, meg trancsírozni a fúróval és elmenekült, mielőtt ütlegelhettem volna:



    A bázison a tartályom viszont már tele van vele.Építettem gyorsan még egy bázist Grand Reef-be, kb 300 méter mélyen.Ott nagyon sok dolgot lehet bányászni.A képen éppen a Koosh Zone és a Mushroom Forest határán vagyok, picit visszább van a Crash Zone, ahol tudjuk mik vannak.Itt lítiumot tudok nagy mennyiségben bányászni, meg némi sót is, bár ez nem kell.
    Viszont megoldás az ezüstre, ha elmegyünk bányászni, mert azt baromi ritkán találtam előtte.S majdnem mindenhez kell Wiring Kit vagy Computer Chip vagy Advanced Wiring Kit.Ezek pedig ugye ezüstből állnak.
    Nagyon tetszik, hogy alapból 900 méter a merülési mélysége a Prawn Suit-nak, jó az energiaellátása és tölthetjük az akksit meleg helyeken (upgrade).
    Bányászathoz egy fúrókar és egy normál kar kell.Próbáltam a torpedót is, ugyanaz, mint a Seamoth-on.Már csak a gáz torpedót kéne kipróbálnom, csak annyira leköt most a bányászat, hogy mindig elfeledem.

    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.08.30. 19:26:14