Vol Jin#95
Akkor világosabban fogalmazok. A teljes tér egy anyaghalmaz, a vákuummal egyetemben, egy roppant zsúfolt 10 a mínusz sokadikon méterekre egymástól tömött sorokban álló részecskehálló, ahol egy köbcentiméter vákuumban is több részecske, nevezzük húroknak található, mint ahány atom ebben a galaxisban, és ez az igazi valóság, és minden, amit te anyganak hiszel, az egy származtatott illúzió, csupán egy tulajdonság.
Magyarán te egy pixel vagy a monitoron, és azt hiszed, hogy anyag vagy, közben pedig csak információ, hogy milyen színű legyen az a pixel, a kvantumjaid pedig nem többek, mint RFB értékek. És amikor te mozogsz, akkor megsemmisülsz, de cserébe egy másik pixelen megjelenik helyetted egy RGB információ, aki naivan azt hiszi, hogy korábban is létezett, csak egy pixellel arrébb. Na most ez igaz szerintem minden egyes részecskédre, te meg ezeknek a részecskéknek a halmaza vagy.
Mielőtt valaki félreértené, nem a Mátrixról beszéltem, mert ez csak szemléltetés volt. Igen, és materialista vagyok.