A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Én ezt írtam Papi, ne kavarj megint!:
"Észak-Párizs elég durva.. vagy általában Marseille, de sorolhatnánk a magyarországi cigány lakótelepeket is.
A legtöbb magyar nagyvárosnak van olyan része, ahová nem ajánlatos betévedni, mint túrista... ezek leginkább cigányoklakta terület. Ezt pl. nem tudja letagadni senki sem, mert minden fórumozó tapasztalta (kivéve az elefántcsont toronyban élők).
Hozzáteszem, hogy ez nem azt jelenti, hogy minden cigány, bla, bla... de vannak ilyen területek.
Nyugaton az ilyen területeket főként muszlim első-másod-harmad generációs bevándorlók lakják és nem azért, mert ők költöztek a szegény, lepukkant területekre. Ezek a területek beköltözésük után pukkant le, miközben ők tömegével költöznek oda, a fehérek meg el."
/(Szerintem, bár ez annyira nem érdekes:) Nem éltél te még sehol, nem is érintkezel szegényekkel, csak utazgatsz hotelről hotelre és megállapítod, milyen fasza minden (Esetleg a londoni Hiltonokat kifogásolhattad, mert néhányuk kb. angol igényekre lett kialakítva, gyalázat, hogy azért pénzt kérnek - bár valószínű - te a Savoyban vagy a Browns-ban szállsz meg arrafelé.) :-)/
Meg azt is írtam:
"Most azon lovagolsz, hogy valaki azt írta, nem mennek be a rendőrök... a lényeg, hogy bevándorlók miatt alakulnak ki veszélyes zónák, neked nem érdekes."
És lám! Neked a lényeg - a felvetett téma - tényleg nem érdekes.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.09.11. 11:35:23