• errorista
    #16
    ,,Mint ahogy azt sem, hogy ki ők, hogyan csinálták, miért csinálták, és tulajdonképpen semmit sem, csak annyit: evolúció NEM, és kész! Aranyos érvek. :) +"

    itt van ez a rohadt elmélet. Szemmel láthatóan hibás. Nincs, és nem is létezhetett olyan állat, amely csak úgy véletlenül, vagy félig hanglokátorral tájékozódott volna. Az egész egy nagy rakás szar. Mégis mi a jó büdös francot kéne azon kívül mondani, hogy ez így hibás, szar, kóklerség, humbug? Mi a jó faszért akarsz te bármi mást erőltetni a mások szájába, amit ők nem állítanak, nem is akarnak állítani? Teszed ezt hány évek óta. Ez már rohadtul kibebaszott unalmas.
    És már említettem néhányszor. Intelligens létforma lehet kezdetektől való - btw a tudomány szerint jelenleg az anyag az Idők Kezdete óta van, szerintem meg az intelligens létforma, na? -, létrejöhetett evolúcióval akár, tudod, egy olyannal, amely nem hibás szemmel láthatóan, létrejöhetett csak úgy spontán, intelligensként. Még csak az sem kell, hogy anyagból álljon, vagy hogy kémiai legyen, lehet tér vagy asztráltér alapú, lehet mechanikai (mint egy processzor) és lehet olyan, amit te el sem tudsz képzelni.
    De nem értem, hogy az, hogy te nem tudsz elképzelni semmit miért és hogyan jön összefüggésbe azzl, hogy például a delfinek léte cáfolja hogy a delfinek evolúcióval jönnének létre?
    (nem kell válaszolnod, nem nézek vissza, nem tudsz értelmeset írni. Hány éve is?)