Megjegyzem a Samsungot is épp akkora rakás sz*rnak tartom mint az Applet... Ugyanaz a kínai selejt mind.
A másik kedvencem az amikor az ezer éves Androidot mérik 20-ezres szamszunggal a háta mögött, a kétszázezres vadiúj ájfónhoz... A végeredmény: hűmekkoraszarazandroidomgwtf!
A Googlenek ott a Nexus... Azzal állítják fel a mércét, annak tiszta a szoftvere, nem nyúlkál bele a gyártó... Az iPhone tulajok nagy része nem tudja mi az, vagy ha tudja is élből mondja a szifonkomos baromságokat, ahelyett, hogy egyszer is a kezébe venné és megnézné... Én úgy állítom amit állítok, hogy fogtam mindent, próbáltam mindent huzamosabb ideig, végül arra jutottam, hogy ha okostelefont vesz az ember, akkor ahhoz vegyen netet is és használja ki... Nekem van twitterem, facebookom, blogolot, "hobbiújságírok", de amikor ezeket űztem az okostelefonokon, ami elvileg erre való, a Motorolán kívül semmi nem bírta ki estig...
A kedvencem az amikor az ismerősök jönnek ájfónnal meg a különböző samsungokkal stb.. de nincs rajta mobilnet! :D OMG! akkor minek a telefon? jön is a válasz, há csomóhelyenvanwifi! jeeee :D és kajak bemész egy mekibe fél "étterem" a wifin lóg... tiszta vicc...
A történet vége nálam az alább írt Nokia lett! Beleuntam az okostelefonosdiba, mert egyik készülék sem nyújt semmit, csak olyan mitha nyújtana... Nevetségesen hangzik, de facebookon chatelni ezzel az alap szarral is tudok, twitterezni, tumblr-ezni szintén, az emaileket is meg tudom nézni, igaz nem szép, nem gyors, de nem is merül le mire hazaérek, sőt a teljes nyaralást kibírta online...