levente68#38
Értem, tehát az a hülye, akinek nem elég 8GB, akinek azok a funkciók és lehetőségek is kellenek, ami az igenis iSheep csapatnak nem, akik minden ilyenre a szokásos dumával jönnek.
Az én Note II-m belső tárhelye (a 10,36GB méretű) úgy is tele van néha, hogy játékok alig vannak rajta, sőt, talán egy sincs, ja de, a Drive, ami egy kis program. Úgy, hogy nandroid backup csak egy van rajta már.
A 32GB-os SD cseréjén tanakodom, mert egyre többször kell takarítanom róla és még csak nincs is tele a fényképekkel, videokkal, pedig nálam egy video 30fps-sel és 30.000kb/s-el készül. Az AutoGuard is CSAK 4GB-ot használhat, pedig FullHD-ban megy és akár kaphatna többet is.
Aztán, a kritika általában ennél jóval többet hangoztat, mégpedig azt a rakás dolgot, amit iOS nem tesz lehetővé. A net tele ilyesmivel, egyet iderakok, mielőtt jön a „FORRÁS?” duma.
http://tech.likes.com/20-reasons-why-our-android-can-beat-up-your-iphone?v=eyJjbGlja19pZCI6IDIxMDI4NzAxNjksICJwb3N0X2lkIjogMjc0MDU4NjF9
De a Tasker, AutamateIt! szintű dolgok hiánya aztán végképp érdekes, miközben a korai Android-os lemaradások, pl. a zene készítő alkalmazások a lag miatt, lassan a múlté.
Nem látható az a nagy fejlődés iOS-en valahogy…
Nyilván a felhasználók nagy része mindegyik oprendszer esetén csak töredékét használja a valódi képességeknek, de inkább iOS felhasználókra jellemző ez a duma, hogy elég, ami van...
"Észrevette-e valaki egyáltalán, hogy MINDEN fórumon a NEM iphone tulajon kezdik el fikázni az iphonet? Akinek van iphoneja, az nem kezdi el, hogy "naugye, buzi androidos meg samsungfanok..." Nem nagyon találkoztam még ezzel."
Azért, mert nem nyitott szemmel jársz. Én nagyon sok ilyennel találkoztam, sajnos a szifonos kommentek eléggé egyoldalúak és elfogultak.
Azon túl, ne feledd, annyiról van szó, hogy amit hirdet a szekta, az nem igaz és ezért fikáznak az Android-osok, ami persze titeket oly mélyen érint...
Továbbá, kit érdekel, hogy neked nem tetszik, ha kritika fogalmazódik meg az ajnározás helyett?
Akik meg nem értik a gyári tokok problémát: hát hogy néz ki a sok lyuk úgy, hogy az iPhone felirat idétlenül látszik mögötte? Nem érdekel, hogy milyet lehet máshol kapni, ilyet SJ tuti nem engedett volna és ebben igaza is lett volna. Az ő követelményszintje az apróságok terén néha túlzás volt, de ez alapszintű stílus hiba!
Handrás-ék eszméletlenek és valóban máshol hamarabb is jöttek az info-k, de ezeket hallgatni kell, annyi ilyen idióta jár szabadon, hogy néha szoktatni kell az embernek magát hozzájuk…