#34"Nem srácok. Aki almát vesz, az egyszerűen szeretne olyat venni"
Úgy van. Bár amikor a 10-12 éves suhancok kezében látom meg az i5-öt (Almánál kivágott tokkal) azért elfog a rosszullét. Én tudom mennyit kell dolgozni egy 250 ezres készülékért, ők meg csak kapják apuci-anyuci számlájára és gizdának vele a haverjaiknak. Dolgozz meg érte büdös kölyök aztán legyen nagy a szád!
"Egyébként nekem is elég a 8gb, nem is tudom mivel tölteném tele"
Engem megkövezel, de itt van előttem a 16Gb-os iPad Mini és csak 6 giga szabad helyem van. Ebből 3 giga azok a képek/videók amit vele lőttem. Meg "pár" mindennapos alkalmazás/céges cucc. Volt hogy csak 200Mb maradt szabadon úgy elszabadult a Camera Roll, vagy az Office HD. Ilyenkor hiányzik a lehetőség hogy beletoljak egy 32Gb-os SD kártyát. De beérem azzal amim van :)
"3 éves iphone4 tok nélkül hordva zsebben karcmentes, az üveg és az acél nem kopott meg."
Én a 3G-t adtam el szinte új állapotban anno 2 év használat után. Pedig annak műanyag volt a hátulja. Persze én vigyázni szoktam a dolgaimra. Galaxy S minőség óta mindent fóliázok, tokban hordom. Azt fél év alatt kezdett megrepedni a gombjainál, lekopott a krómozás, karcos lett a kamera lencséje...stb. Úgy nézett ki mintha intenzív hadgyakorlaton ment volna át. Pedig csak a zsebemben hordtam. Más teló bírta/bírja a gyűrődést.