levente68#25
Nem értem, 3 közül már nehéz? Ez volt az eredeti gondolat, ne térj el!
Amúgy, ha a világ összes telefonja közül kell választani, akkor még kegyetlenebb a helyzet, ugyebár... Ezért marad a legtöbb iSheep a márkánál, hogy ki ne kelljen agyilag merészkedni a nagy és borzalmas világba...
Természetesen tisztelet a kivételnek. Mert van ilyen bőven, persze nem azokra gondolok, aki húszezres Android-ost hasonlítanak a "minőséggel" (haha).
Persze, ha rajta kell üldögélni, mint Handrás, magyar főagyamentnek, akkor más a helyzet, arra kell a fémváz és üveg hátlap, ja már az sincs? Jajj...
Nincs evvel persze baj, csak ne magyarázza meg mindig valaki!
Vagy vállalja fel, hogy ő trendi akar lenni, marketingből tájékozódik és azt akarja, hogy a telefonja révén számítson valakinek. Mellesleg, lassan elérünk a valódi megítéléshez és nevetséges lesz a birka banda egyre jobban.
Nem, nem védem azokat a majmokat sem, akik meg mára S4-et vesznek, mert az a trendi, közben gőze nincs a készülékéről, faszbuk, oszt' jónapot!
Továbbra is fenntartom, mielőtt ebbe kötsz bele: vannak jó tulajdonságai a szifonnak, még az 5c-nek is, csak még nem került a helyére a megítélése, bár egyre közelebb vagyunk hozzá, köszönet érte az ilyen keynote-oknak.
A gyári tokok röhejességéről meg még nem is beszéltünk, még a végén magam is visszasírom Jobs-t, mert ilyen dolgokkal ő tényleg nem állt volna ki, valóságtorzító mező ide, vagy oda...
Tény, hogy mindig hánytam az olyan tokoktól, ami ki volt vágva a logo körül, de ezek aztán tényleg azokat is alulmúlják 40$-ért ráadásul...
Ui.: A Sony problémáját meg nem a sok modell adja ám, nézd meg a Samu sokaságot, valahogy mégis reppen a szekerük a többiek előtt. Nem, nem vagyok Samu fan, mielőtt megint ez jön, elsők között kacsintok a feltörekvők felé. (Huawei, Oppo, Xiaomi)