status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
 • mucsácsó
  #116224
  nyilván nem akarom TV-vel szétoffolni a topicot (habár van helye bőven itt, és volt is korábban) - attól függ, hogy mennyit szánsz rá :)
  legnagyobb ugrás szerintem egy OLED, ezt nem hiszem hogy bárki tudná vagy akarná támadni bármilyen szinten, pláne itt azt hiszem... :D

  ...deeee hát nyilván az 2-4x ennyibe kerül, mint amit kinéztél a linkkel, mérettől függően - ha ennyit nem is szánsz rá (ami teljesen érthető), de 120Hz-es HDMI 2.1 TV alá viszont ne add a PS5 mellé.. ebből vannak már "olcsóbbak" az LG NanoCell-ek között.
  vagy tavalyi SONY XH90, bár az is ~250k, és tudtommal futogat ki, mert jött helyére az idei XJ90 modell (amiről nincsenek infóim).

  ha annyira nem égető a téma, akkor szerintem is várj egy BF-ig novemberig, vagy legalább akkor egy glamour/joynapos akciókig őszig (néha durván lenyomják azokon is amúgy a TV-ket, tavaly énis akkor lőttem nyáron), de néha MediaMarkt is csinál 1-2 random jelentősebb leárazást TV-kre..

  bővebben persze TV topic - annyit tudok biztosra, hogy nekem a napokban lesz 1 éves az LG B9-es OLED-em (ami nyilván B-s széria lévén még nem is a "legjobb" cucc), de egyik legjobb döntésem volt, minden lehetséges hibája/"parája" ellenére is, brutális cucc, sokszor még a mai napig is sokkol 1-2 tartalom rajta, annyira gyönyörű képpel bír - és ez teljesen hihetetlen tudom, de egészen addig, amíg nem használja otthon az ember.. :)
  Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.07.27. 00:00:43