status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Semmi értelme ennek, szerintem mindenkinek egyértelmű (kéne legyen), hogy mindenki a maga nevében beszél. A legértelmetlenebb hozzászólás, ami fórumon lehetséges az, hogy "tedd hozzá, hogy szerinted". :)
" Mekkora már az a csaj ?" - mondja Seth hárommal lejjebb. Értelemszerűen arra gondol, hogy szerinte nagy darab, nem a szomszédja szerint, vagy mindenki szerint. és ilyenkor nem kell arról győzködni, hogy dehogy nagy, nem látod jól, láttunk már nagyobbat is, ez az ő véleménye, joga van hozzá.
Ugyanúgy, ahogy én azt mondom, hogy idén nem jó PlayStation-ösnek lenni. Te még ettől élvezheted, de nekem attól nem lesz más a véleményem.
Amúgy tegnap ez ismét beigazolódott. AKARTAM, nagyon akartam, hogy valamit le tudjak tölteni, vagy megvenni a sale-ben. Fél órát tallóztam a kínálatot, átnéztem a PS Plus Collection-t háromszor, megnéztem a korábban megvett játékaimat a library-ben, és nem volt egyetlen egy játék sem, ami érdekelne, vagy újra játszanám, vagy megvenném.
Hiába a haptic feedback, meg ray tracing, meg gyors SSD, vagy új dashboard, meg kattogó ravasz.
Szóval megint hetekre off lesz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2021.01.15. 09:34:38