• Szefmester
    #118
    Kezdésnek tömören: Anyád.
    Folytatásként: Semmit sem tudsz az anyagi helyzetemről, de azért szerinted én csóró vagyok... Ismersz netán?

    "FullHD-t tud a tévé, annál többet minigéppel sem tudsz a tévén megjeleníteni." Értem.. oszt akko' mit csinál az egyszeri willcox ha a videónak csak 480 vagy 320as a felbontása? Azt is fullhádéba fogja nézni? Lúfaszt..


    Hmm hmm hmm... és egy SD adás még csak nem is 720p.. Valamint nem tetszik a tévé natív felbontásának sem, ami miatt megint csak gány lesz a képe.. Igazad van... Nem kell 20 méter, elég 4 hogy lásd még azt hogy szar a kép... Az átlag youtube videónak meg persze mindíg kiváló a miősége... oh wait mégsem.

    A minigépre mennyivel is több alkalmazás van mint a tévédre? Nagyobb az esélye hogy létezik rá amit akarsz, és nem csak ábrándoznod kell hogy de szép lenne ha tudnék ezt vagy azt csinálni. De gondolom a nagy mennyiségű szoftver csak összezavarna. :)

    " A nappaliban akkor megy a tévé, ha éppen 3D-s filmet nézünk, vagy ha vendégek jönnek." Akkor aztán tényleg létszükséglet volt az okostévé ha ki sem használod!

    "a mobilom speciel FullHD-ban vesz fel. De van egy félprofi (szintén FullHD-s) videokamerám is. Bocsika." És a már létező videókat is átalakítja mindenféle stúdiószoftver nélkül? El fogja tüntetni a képhibákat a kamerád ha valamit nem azzal vettek fel, nem abbana felbontásban? El fogja tüntetni a tömörítésből adódó hibákat? Persze te úgyis olyan filmet torrentezel le (feltöltés nélkül) ami a legjobb minőség... Még mielőtt a tékákba kerül.. egyenesen az imax mozik nyers anyagát játszod le a tévéden igaz?