sanyicks#23
"Szerintem meg igenis azért van a RAM a gépben, hogy az oprendszer az összeset "felszippantsa" és ossza oda ahova kell."
gratulálok, neked a vindóz való. Nekem valahogy jobban tetszik ha az os a futó programoknak adja oda a ramot, és nem önmagának osztja ki a felét úgy hogy nem is lehet érteni mire megy az el(igazából lehet, egy pazarló os-re megy el).
"Márpedig a Win7 szerintem nagyon jól osztja, gyorsabb mint az XP, stabilabb mint eddig bármelyik MS oprendszer, szerintem az első windows amibe nem lehet belekötni."
vindózhoz képest nagyon, de összességben még mindig akkora fos hogy az hihetetlen, a cpu kezeléssel együtt. A lapozófájlt cseszteti több giga szabad ramnál, lefoglal több gigát úgy hogy nem jut a programoknak semmi, memory leakel, stb, csesztet hogy zárjam be az xy programot mer elfogy a memória, holott még közelében sincs.
X86-os kód olyan nincs. Assemblyben már rég nem programoznak nagyobb programokat. C kód van, c++ kód van amiket armra és x86-ra is lehet fordítani... pár órás munka, amiből az órák azzal telnek hogy várjuk a gépet hogy fordítson...