• NEXUS6
    Az egész a szpem, ahogy benyomtad, vazze!

Én tudom, hogy mit akarsz mondani, mert ugyan ezt a vitát egyszer már lejátszottuk, amikor hasonló kijelentéssel éltem, mint ez a cikk.

"a retorika egyik alapelve, hogy a másra, tekintélyre való hivatkozás nem érv."
    Ismetelten, melyik kijelentessel vitatkozol? Cafolj ervekkel es forrasokkal!"
    - Szal bocs, lehet, hogy vak vagyok, de nem láttam egyetlen szépen szabatosan magyarul megfogalmazott kijelentést sem.
    A forrásokat meg akkor szedem elő, ha számszakilag, vagy tényeket kell majd bizonyítani, mert esetleg megkérdőjelezed.

Szal akkor helyetted megfogalmazom én: az Apple nem fog veszíteni, mert nála realizálódik arányaiban és értékében is a legtöbb online tranzakció.
    Kábé.

Csakhogy akkor had jöjjek elő M2 kedvenc modelljével a 3 lábú székről: SW + HW + OnLine piac.
    Ő, meg akire hivatkozott, azzal érvelt, hogy az Andro bebukja a háborút, mert az OnLine piacon alulteljesít.

Értem és egy szinten el is fogadom a dolgot.
    De akkor az Apple nem fogja bebukni, ha nem 1, hanem rögtön két területen (HW+SW) is alulteljesít?