• kvp
    #23
    "Ez valahogy így nézne ki:"

    Ez nem augmented reality, hanem egy mesterseges intelligencia. Semmilyen beultetes vagy biotechnologia nem kell hozza. Teljesen mas terulet es nem vagyok benne biztos, hogy jobb ha egy gep gondolkozik helyettunk.

    "ehelyett itt görnyedünk ezek fölött a digitális könyvek fölött és gombokkal lapozgatunk meg keresünk mint az aktakukacok."

    Ez gyorsabb es hatekonyabb, foleg ha az ember beszeli a gepek nyelvet. (pl. a google query language-et) Mivel ez egyszerubb mint az emberi nyelv, ezert konnyebb egy embernek megtanulnia, mint egy gepnek az emberet.

    "A cikkhez nem kapcsolódik, de ez itt kialakult beszélgetéshez talán igen:"

    Kapcsolodik a cikkhez is, mert pont ez a technologia amit ki lehet fejleszteni, viszont ha csak annyi kell amennyit a srac hasznal az utolso percig, akkor erre a celra a google fele uj szemuveg boven eleg. Pont ugyanazt tudja, csak beultetesek nelkul. Arrol nem beszelve, hogy le lehet venni, ha valami nem 100-as es limitaltabb az agy-gep kapcsolat, mert csak kulso periferiakon keresztul mukodik.

    ps: Jelenleg csak a periferialis idegrendszerre tudnank barmit is kotni, mivel csak annak a mukodeste ertjuk. Tehat megoldhato, hogy azt lassa/hallja/tapintsa az ember amit a gep szeretne, megoldhato, hogy blokkolja vagy iranyitsa az izomzatot, megoldhato a latott/hallott informaciok kinyerese, de az emlekezetet nem lehet ilyen modon befolyasolni, mint ahogy a szabad akaratot sem. Tehat az emberek teste iranyithatova teheto, de a tudatuk nem.