• Sir Ny
    #42
    ,,Ezt a büdös életben nem fogjuk tudni reprodukálni, ugyanis ez egy kvantummechanikai szimuláció következtetése csupán. A következtetés pedig az, hogy megváltozik a kémia az extrém mágneses térben. Márpedig bármi amit előállítunk az a kémián alapul. Ha mi odamennénk, akkor ha borul a kémia, akkor minden eszközünk működése is borul. Állítsuk elő itt? Hát akkor is borul a mi kémiánk, tehát meghalunk, és az eszközeink is működésképtelenné vállnak. Ez örökké meg fog maradni egy elméleti felvetésnek, szimulációknak, alkalmazni soha nem fogjuk tudni. Olyan fiktív, mint az újra hasznosítható atombomba."

    ,,Márpedig bármi amit előállítunk az a kémián alapul. Ha mi odamennénk, akkor ha borul a kémia, akkor minden eszközünk működése is borul. " Leszámítva azokat az eszközöket, amiket úgy csinálunk, hogy ne boruljon, esetleg hogy mindkét kémiával mûködjön, esetleg hogy a miénkkel ne legyen használható, de ottani környezetben használható legyen. Ez eddig csak három.

    ,,Hát akkor is borul a mi kémiánk, tehát meghalunk, és az eszközeink is működésképtelenné vállnak. "
    Kivéve, hogyha arrébb megyünk ( pl Hold ), négy, vagy ha dobozba zárjuk. Ez eddig öt olyan lehetséges és természetes következtetés, amit nem vettél figyelembe.


    A szûk körû meg azt jelenti amit jelent, hogy szûk körû, a valóság csak nagyon nagyon speciális, sok kényszerfeltétellel szabott másában érvényes. Tényleg meghalunk ha itt nagy lesz a mágneses bizbasz. De csak akkor, ha nem visszük arrébb a mágneses bizbaszt. Akár igazad is lehet, ha az összes ezzel foglalkozó ember totál fasz. Más esetben nem.

    Miért mindig én vagyok a pöcs, amikor mindig te tévedsz?