Agaba72#44
Ha nem érted mit írtam, és ellentmondásosnak találod, talán próbáld meg értelmezni. A média többnyire a hatalom eszköze és valóban elsődleges célja a tömegek irányítása, tehát ami onnan jön az számomra csak kamu TÖBBNYIRE. Ha figyelmesen elolvastad volna a hozzászólásomat, akkor belátnád , hogy nincs benne ellent mondás.
A pandamacis példád meg tök hülyeség. Én én nem arról írtam, hogy ne vegyél el semmit, arra próbáltam rávilágítani, hogy hova vezet ha TÖBBET (jóval többet) veszel el mint amit elbír az amiből elveszed.
Az élet minden területére igaz. Szándékosan extrém példa jön: az a maffiozó aki csak annyi védelmi pénzt vesz el amit a boltosok még ki tudnak termelni, úgy hogy még mindig megérje üzletelni a boltosnak, hosszú távon is meg él a "bűnből" , az amelyik tök hülye és csak annyit lát, hogy erős vagyok kétszer annyit is ki tudok verni a boltosból, az egy idő után éhen hal ha nem talál új környéket magának, új prédát mert a boltosnak már nem éri meg tehát bezár = 0 védelmi pénz.