• Jötün
    #40
    Leszállnátok már erről a kurva médi/um/dák/...stb, baromságról végre?!
    A könyökömön jön ki a sok kis grammarnáczi egymás felé történő oltogatása, mert ez az egyetlen amit megjegyeztek az általános iskola 8 évfolyama alatt! A faszomat sem érdekeli, hogy mi-minek a többes-egyes száma, ez egy kibaszott külföldi szó, amit úgy írunk ahogy jólesik, nem a miénk. Védjék meg a latinok ha nem tetszik nekik, amúgy meg ki nem szarja le!

    MÉDIÁK! MÉDIÁK! MÉDIÁK! Pukkadjatok meg!

    UFFF!

    A hírhez:

    Ha egy bármilyen szerkezetet a biztonságos határon túl hajtasz meg az tönkremegy. Akinek így megáll a szíve az eddig bírta mert túlment a biztonságos határon.
    Én már régóta mondom, hogy az élsport baromság, és teljesen unalmas is. Mert őszintén: Mi érdekes van abban, hogy egy tízezred másodperccel új olimpiai csúcsot állított be? Na és? Az aki ezért képes széthajtani a szervezetét, az egy idióta, és szellemi fogyatékosként kell kezelni!
    Egy bizonyos mennyiségű mozgás elengedhetetlen az egészséges létezéshez, de ennél több teljesen felesleges, és káros. Az embert az agya emelte ki az állatvilágból, nem az izmai! Bármelyik állat az adott területen röhögve kenterbe veri a világbajnok sportolóinkat, akkor meg mire büszkék? Az agyunk termékeiről a gépekről már nem is beszélve. Erősebb bármely állat egy markolónál? gyorsabb egy motornál? Vagy kitartóbb egy generátornál? Nem, tehát az agyunkkal legyőztük az állatvilágot minden szempontból, és a bolygó uralkodó létformája lettünk! S ezek után a sportolókat csodáljuk, akik az állatokhoz képest is szánalmas teljesítményt nyújtanak... Hát ez már nem is röhejes, hanem érthetetlen...
    Egyetlen területen nem tudnak (még hál'istennek) legyőzni minket a gépek szellemi téren. Remélem ez így is marad.