• gosumofo
    #43
    köztudott, hogy a codosok a legkisebb hülyegyerekek, ahogy régen a halo playerek, csak itt most sokkal többen. igaz ez konzolon és PC-n egyaránt, ha nem hiszem a mikrofonba sipítozásnak, el lehet menni lanokra megnézni és összehasonlítani a CoD tábort bármi mással :D

    ezen tényleg nincs mit szépíteni, ez az a játék amiben egy 5 évesnek is lehet sikerélménye, mert olyan egyszerű, a multiplayer is. Ha elolvasod az 1. kommentet, láthatod hogy a BO2-ben már WALLHACK perk is lesz! mégis miért kell egy ekkora szeméthalmot fél oldalas írásokkal védeni? a COD sorozatnak eleve soha a büdös életben nem lesz megbocsájtható, hogy a pályaszerkesztőt elvették a játékosoktól és képesek pénzt kérni darabonként értük.
    láthatod hogy mióta ki van akadva erre az egészre minden épeszű gamer, és csak a vitát szítod évről évre..

    a 60 fps a 12 éves motorral meg marhanagy kihívás, már a cod2 idején, és azóta MINDEN más játék fejlettebb technológiát használ (kiv. egyes XBLA játékok :D), egyszerűen pofátlanság hogy eddig képesek voltak ugyanazzal lehúzni a 60 dollárokat évente, és most már havidíjat is eliteért. inkább az a nevetséges hogy az xboxnál nyers erőben 8x gyorsabb gépeken meg kell szenvedni a 60 FPS-ért ezekben a förtelmes fosportokban amiket produkálnak az 5. rész óta. javul a látvány a kis trükkjeikkel, de nem annyit amennyit a teljesítmény csökken évről évre. a szinkronszínészekre többet költöttek, mint az engine fejlesztésére.

    persze más motorral már nem lenne cod a cod, így magukat szopatták be mert ha egyszer újítani kényszerülnek, a minden évben az ugyanahhoz szokott emberek szabadon válthatnak majd bármi másra is, mert nem lesz ott az évi adagjuk a kedvenc drogból, másodiknak meg már mindegy mit szívnak be.

    a cod sorozat meg fog halni, csak idő kérdése.