glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2583
    Igen, tényleg vonzó a 100-zal terepen és 150-nel úton robogó gyalogos, csak éppen átütő ereje semmi nincs a decknek a térképek 2/3-án és azon térképeknek is csak egy részén van. Viszont a mecha is megkapja a +1 gyalogsági XP-t, egyedül a recon inf az, ami combosabb.

    A mecha decknél viszont van értelmes hk. M1A1, Leo2A1 a kékeknél és T-72 Obr. 1987 a szovjeteknél. A NSPW-nél meg T-72 WILK. Apró hiba, hogy NSWP-nél csak VHC-ban és csak 1 card Konkrus-M van. A szovjet IFV választék egyszerűen világbajnok... Tegnap kipróbáltam az Eurocorps mecha decket. Ha kicsit magasabb lenne legalább a Milan F2 base ACC-ja, akkro jó lenne. De így... Elite Pzjg számolt ACC-ja alig nagyobb, mint a Konkurs-M base ACC-ja. No comment... Így marad a Wisel TOW-2-vel, amire nagyon figyelni kell, mert léptennyomon elfogy az üzemanyag és nincs gyt. löveg sem rajta és jó drága. Nem rossz a z Euro mecha, de azér a szovjet jobb. A NORAD mecha is elég brutál. Spammelhető TOW2, M1A1, ADATS, a repcsik ellen vannak hiányosságai az F-15C fuel értéke miatt és még kanadával sem túl erős a gyalogság, de aknavetővel azért tudnak dolgozni.

    Viszont a NORAD motot decknél vettem észre azt, hogy mintha az Exceptional recon Longbownál mintha sokkal nagyobb észlelési távot jelentene, mint a többi exceptional helinél...

    Mi a haszna a C kat vegyes decknek...? Több AP-t kapsz, de ettől még nem tudod értelmesen kihasználni a slotokat. Akkor már A cat airborne deck. Ezen felül C cat-ban milyen ASF-fel akarsz szembeszállni a Szu-27PU meg Yak-141 ellen...?