glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2443
    Ha Ka-52 jön, akkor szigorúan nem radaros egységgel. Mixed deckkel Crotale és AMX-30 Roland a barátaid. Ha nincs Ka-52, akkor a legfejlettebb német Gepard valami eszméletlen durva, ahogy Stingerrel és a legpontosabb AAA-val aprít. Alapvetően ne nyílt terepen legyen a légvédelem, hanem rejtve.

    USA légvédelme egy rakás szar. Hiába az Avenger olcsó ára, 2x4 rakétája, ha olyan range és 0 páncélzata van, hogy egy köhintés elfújja. Chapparal dettó... A kanadai ADAST jó lenne a 7HE, sok rakéta miatt és magas range értéke miatt,, de 45% base ACC miatt csak mecha deckben jön szóba. Euro deckben a Crotale lekapja a Ka-52-őt és utána a Gepardok vagy a Stinger C (Fligerfaust legjobb váltzata) onnantól fogva arat, de van ott Mistral MANPAD (2625m 60% base ACC) és REC kétéltű gyors kerekes járművőn is van. Az Eurocorps légvédelem a long range kategóriát leszámítva hülyére ver bámilyen kék nemzetet vagy koalíciót. Vagy SEAD immúnis, jó AAA, Crotale meg maga az emberiség elleni bűntett. 60% base ACC max. range és C cat? Ááááááááááááá, nem franciák csinálták a játékot....

    Egyébként a heli rush egyre ritkább, végjátékban fordul elő, amikor még ellenáll valamennyire a vesztées felé álló fél, akkor eg kombinált heli rush brutális tud lenni.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.26. 09:35:07