• HumaMage
    #94
    xD

    Nem hiszem, hogy van értelme ezen karatézni. Nekem teljesen mindegy hogy te melyik technológiát érzed a számodra legjobbnak. Függetlenül attól, hogy hogyan is működnek ezek az online cégek a nagy kép az, hogy mindég van alternativa, ha nem is sorolom fel mindet. A Bluerayre rengeteg van. A Guglira is rengeteg van. Ha ugy gondolod nem nem szeretnéd, használni, mert szerinted sz@r / megbizhatatlan, akár sajátot is csinálhatsz. Már valaki emlitette, hogy saját FTP 2 katt alatt megvan.
    Az Mpg videód kábé 10millió más módon is illetéktelenek kezébe kerülhet, még akkor is ha kiirtad.. Azt kell eldönteni, mi az a kockázat amit vállalsz. Én ismerem a lehetőségeimet, ezért megválogatom a rendelkezésre álló összes technológiából, hogy mit használok.. És úgy gondolom, ez a lényeg, hogy az ember el tudja dönteni, és ne ragadjon le szájkaratézni halott formátumok felett, csak mert ő meg van győződve arról, hogy az a legjobb..
    Ha nem fontos, csak át akarod küldeni, akkor public. Ha céges, fontos akkor magán hálózat. Helyi tárolásra, gépek közötti transferre HDD. Ha meg annyira titkos, hogy senki nem láthassa akkor nem csinálom meg. Senki nem titkosügynök, és ez nem egy James Bond film..