• Vanek úr
    #6
    Pár gondolat...

    A cikkhez: Nekem nagyon nem kedvencem Bencsics Márk. Valahogy túl száraz; túlontúl olyan dolgokat említ, amit én (mint egyszerű szemlélődő) is észreveszek; és egy csomószor nem saját gondolatot oszt meg, hanem mások gondolatát viszi tovább. A többiek (akár Hollai Olivér, akár Udvardi Gyula is) ilyen téren -szerintem- jobb választások lettek volna; de aki miatt akkor is megnéztem volna, ha nem érdekel, az Kovács Sándor. Főként a viccelődések, poénos megszólalások, egymás közti csipkelődések miatt; de valahogy kicsit máshogy is áll a játékhoz.

    willcox: Ja. Annyira gagyi, hogy 'poénból' kötelezően feltetették a játékosokra a sisakot, meg a mindenféle protektort. Azon kívül tényleg annyira gagyi, hogy a védőeszközök mellett is 'hullanak' a játékosok; látni ilyen-olyan boka-, térd-, fejsérülést (biztosan színészkednek). Én már több rögbi meccset láttam, de egyiken sem láttam olyan sérüléseket, olyan keménységet, olyan ütközéseket, amiket az NFL-ben meccsenként többet is találni. Szerintem Te valamit nagyon keversz (nem az ausztrál focira gondoltál?), vagy csak szándékosan írtál ilyen burkolt lesz@rozást (amit pedig még szvsz-nek sem igen lehet kezelni).

    hammerjoe: Az NFL-re minden évben kimennek Faragó Ricsiék; és tényleg életszerűbb onnan közvetíteni. Ráadásul a felvezető műsorokban is be lehet vetni a stadionban az üres gyepen élőben adást adó kommentátorokat. Jöhetnek a friss hírek, pletykák; amik egy ilyen műsorstruktúra-folyamba beleférnek még a meccs előtt.