Assassin's Creed III.
OFF/Warez Topik


761303.N.jpg

  • Gary
    #4055
    Nem tudom mihez volt köze, de pár napja vettem észere én is, hogy visszaadta a kijelzésüket. Persze, azt nem tudom, hogy előtte mennyi kreditem volt (Nem sok, mert korábban megvettem a vadász különleges gönceit. Már csak egy hiányzik, talán a Hessenié).

    Tegnap megint leiskoláztak assassinate-ben. Félelmetes, hogy néhányan mennyire érzik ezt a naked stun-t. Magasból mellém ugrik és leüt. Felmászik a "térdig érő" hajókorlátra, leugrik a fedélzetre és leüt...
    A másik: befog, és is őt, jelzi a gép, hogy fölfedtem az üldözőmet. Közel jön, és mielőtt rám rontana, dobom a füstöt, beleszalad, de akkor már eldob engem, mint célt és nem tudom leütni, csak megölöm.
    Valaki nem tudná elmesélni, hogyan kell ezekkel a lehetőségekkel trükközni?

    Ja, +1: szokásos, smoke, stun, poison után, eldobom a célt, úgyis már mérgezett. A következő pillanatban befog és megöl... Na, ez nekem is sikerült már párszor. Miután engem megmérgeztek, befogtam és megöltem a mérgezőmet mielőtt a méreg megölt volna engem. :Ð Gondolom, ez csak valami lag miatt lehetett. Meg az is, mikor befogom a célpontom kb. 10 méterre előttem és a következő pillanatban eltűnik és csipog, hogy látótávon kívül van. Kb. a játéktér felét "átugrotta". Nem teleportált, mert az látszik!
    Valamint, az is tetszik, hogy megyek előre, a következő pillanatban 180 fokot fordul minden és az ellenkező irányba tartok... Kritikus pillanatokban ez annyira lelkesítő tud lenni! :Ð