| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #39449 Szia!
Félreértés ne essék,nekem nem ellenszenves.Csupán nem jön be.Voltam egy futamon kb 5 perc után ki is léptem,mert nem tetszett.Nagyon mesterséges és túl összevissza.Olyan fogalmatlanul megyünk körbe körbe érzés.Persze ettől lehet hogy a többi ember szereti,ezt nem tudhatom.Nem kérdeztem senkitől.
Az,hogy a sima fun mennyire életképes sem tudhatom,de míg rendszeresen heti egy két megvolt hirdetve,amin voltam (viszonylag kevés,mert pont a kedd a leghosszabb munkanapom,s mire odaértem már mindenki búcsúzkodott)elég sokan és elég jó versenyeket mentünk.
Én szerettem a sima fun futamokat.
Sajnos azt látom,mivel naponta kb 1.5 órát azért mindig megyek,legtöbbször publickon,hogy a magyar közösség k...a nem összetartó.Van hatszáz liga,mindenkinek saját bajnoksága,arra gyakorolnak veszettül az emberek.
A nemzetközi fronton,meg szinte nincs olyan külföldi srác(persze akik jól tolják,mert mindenkit nem ismerek),akivel ne ismernénk egymást,mert annyit és olyan jókat mentünk publick szerókon.Szinte minden nap spontán összeverődik a kemény mag és nagyon jókat megyünk,pedig a világ minden pontjáról vagyunk.
Erre itt a nagy magyar virtus....és nem tudunk összehozni 15 főt egy szerverre,csak úgy spontán.....