| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ez klappol a személyes fóbiámra, azaz az rF a 'challenge óta igazából aero-ra épülő szim. De ahogy ráolvasom Alex-re a számmisztikáját, úgy magamra is olvasom hogy csőlátással tekintek az rF sorozatra...de még az automobilsta is, nagyon jó meglepetés volt, tényleg nem gondoltam volna...de ott is jelen van a kicsúszás előtt az a megszokott gumi(nem)érzet.
De majd megnézem, öreg vagyok már Hamilton-nak, de megpróbálom az rF2-t OW-ben.
Viszont jók a formula autók AC-ban, sokat hajtottam őket a feeling miatt Riverside-ban, a régiekre gondolok..de tök mindegy, nem egy autóról van szó.
Mióta használom rally-ra is, és végigpróbáltam egy csomó autót...nagyjából mind sz@r volt, de aztán egyszer csak jók lettek, most meg már úgy vagyok hogy bármit tud, csak jól össze kell rakni, mondjuk hóban még mindig nem találtam megfelelőt :)
Nagyon trehány egy csomó helyen, olyan olaszosan, de a gumi az mindenre jó tud lenni. Ez is csak az LFS-ben volt meg, az rF1 is próbálkozott laza talajon, meg ugratásokkal...finoman szólva sem volt az igazi, a Dirt Rally szinte mindennél jobb laza borításon, de nem az igazi aszfalton.
..csak az LFS volt olyan mint az AC.